Videregående


Matematik er et fast element i mange uddannelser på f.eks. DTU og CBS, samt Københavns og Aarhus universitet. For mange kommer mødet med matematikken som en overraskelse, og de oplever at føle sig på udebane. Gymnasiematematikken er langt væk i hukommelsen og eksamen nærmer sig.


En tutor fra MathTutors kan hjælpe dig med at genopfriske det du ikke kan huske, og samle op på de hængepartier du aldrig fik forstået. Således at du kan komme bedst muligt gennem matematikken og videre i din uddannelse.


Bestil nu - fra 269 kr/time*

Den bedste hjælp til matematik

Målrettet privatundervisning

Vores privatundervisning tager altid udgangspunkt i eleven og bevæger sig i et tempo, der passer til elevens kunnen og personlige mål. Sammen finder vi frem til de områder, der skal arbejdes med for at disse mål bliver til virkelighed. I matematik forudsætter det næste emne ofte forståelsen af det forrige, og vi gør derfor meget ud af at klarlægge elevens udgangspunkt, så vi kan lappe gamle huller sideløbende med at de aktuelle emner behandles. Alt dette forestås af elevens faste tutor, som følger eleven tæt og udgør et trygt holdepunkt i hverdagens udfordringer og succeser.


Matematik med anvendelser

Alt for ofte bliver matematik reduceret til abstrakte symboler, hvilket ikke blot kan være forvirrende og uinteressant, men også gør matematikken sværere at forstå. Matematik udspringer af spændende, virkelige problemstillinger, og vi tror på, at man kan gøre undervisningen mere vedkommende og effektiv ved at arbejde med anvendelser fra begyndelsen. Det gør det lettere at forstå skiftene mellem det konkrete og det abstrakte, som ofte er nøglen til både at kunne løse en opgave og forklare teorien bag. En sådan forståelse sikrer både bedre resultater og giver en langt større glæde i arbejdet med matematikken.


De bedste tutorer

Undervisningen kan aldrig blive bedre end tutoren, og derfor er det vigtigt for os kun at ansætte de bedste. Vi lægger vægt på passion og fagligt overskud samt en stor lyst og evne til at formidle matematik. Vores matematikfaglige rødder og mangeårige erfaring med matematisk formidling, giver os grundlaget for at vælge de rette. Derudover tilbyder vi vores tutorer et attraktivt job med coaching og vidensdeling, hvilket tiltrækker dygtige folk og hjælper dem til at blive endnu bedre.


Tilfredshedsgaranti

Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med undervisningen, kontaker du os bare, hvorefter vi finder en løsning, som passer til dig. Det kan være at finde en anden tutor eller tilbagebetaling af de resterende timer op til en vis grænse.


Fra vores kunder...


"Min tutor var både dygtig, imødekommende og god til at forklare, så jeg forstod matematikken og ikke kun kunne løse opgaverne. Alt det gjorde, at jeg var super klædt på til eksamenen og klarede mig rigtig godt."

André, elev på Niels Brock

"Der var en perfekt balance mellem fleksibilitet og et godt overblik. Tutoren koordinerede direkte med André, så der ingen flaskehalse var, mens administrationen gav mig overblikket gennem ugentlige statusmails."

Jan, far til André

Læs hele Andrés historie

”En vigtig detalje for mig var at min tutor formåede at give mig nogle realistiske holdepunkter uden at skyde mine ambitioner ned. Han sørgede for, at jeg vidste, hvad det krævede, hvis jeg skulle nå til det punkt jeg gerne ville. Derfor var det alt i alt en sublim oplevelse.”

Thomas, studerende på CBS

Læs hele Thomas' historie

* Prisen gælder når MathTutors bestemmer destinationen for undervisningen, hvilket betyder i postnummer 2100 eller 2200. For øvrige områder er der et ekstratillæg og et evt. transporttillæg.