Om os


MathTutors er grundlagt med visionen om at tilbyde privatundervisning og lektiehjælp i matematik, hvor anvendelser og glæden ved faget står i højsædet.


Ikke alle kan blive den nye Einstein, men vi tror på, at alle kan lære at værdsætte matematik, se dens anvendelighed og frem for alt blive bedre, så de kan bruge matematik fremadrettet.


MathTutors er specialiseret i at hjælpe dig med at forstå matematik og opleve glæden ved at bruge det. Ved at fokusere på matematik, kan vi foretage målrettede forbedringer af vores undervisning, og derudover tilbyde de dygtigste tutorer et stærkt fagligt netværk, hvor de kan sparre om elevernes unikke problemstillinger. Alt sammen til stor gavn for vores elever.


Vores tutorer er dygtige til matematik, brænder for faget og forstår frem for alt at formidle det på en uhøjtidelig og forståelig facon. Den typiske tutor studerer eller har studeret matematik ved universitetet med gode resultater, og har en veludviklet evne til at formidle svært tilgængeligt stof.


Direktør

Kristian Peter Poulsen

Kristian Peter Poulsen