Fuldt booket - Bestå eksamen i Matematik og databehandling


To weekenders træning i opgaveløsning og gennemgang af teori


Vi garanterer, at man med vores kursus over to weekender bliver klædt godt på til at imødekomme eksamen. Vi sætter som altid meget fokus på formidlingen og sørger for, at emner bliver forklaret på en forståelig måde med afsæt i eksempler fra virkeligheden. Vores mål er, at alle skal komme gennem eksamen, og også gerne som en behagelig oplevelse.


Program

Vi tager et modul per dag. Vi lægger ud med modul B: matricer, som kan ses som sit eget selvstændige modul, der ikke afhænger af de andre tre. Herefter tager vi modul A: funktioner af en variabel, som lægger godt op til modul C: differentialligninger og slutter af med modul D: funktioner af to variable.

Dagsplan

Vi holder en kort pause for hver 45 minutter, så vi forbliver friske hele dagen igennem.

 • 10:00 - 12:30 : Gennemgang af teori og regning af typeopgaver
 • 12:30 - 13:15 : Frokost
 • 13:15 - 16:00 : Gennemgang af teori og regning af typeopgaver


Bestil nu - 1899 kr (20 timers undervisning)*

Den bedste hjælp til matematik

Matematik med anvendelser

Alt for ofte bliver matematik reduceret til abstrakte symboler, hvilket ikke blot kan være forvirrende og uinteressant, men også gør matematikken sværere at forstå. Matematik udspringer af spændende, virkelige problemstillinger, og vi tror på, at man kan gøre undervisningen mere vedkommende og effektiv ved at arbejde med anvendelser fra begyndelsen. Det gør det lettere at forstå skiftene mellem det konkrete og det abstrakte, som ofte er nøglen til både at kunne løse en opgave og forklare teorien bag. En sådan forståelse sikrer både bedre resultater og giver en langt større glæde i arbejdet med matematikken.


De bedste undervisere

Undervisningen kan aldrig blive bedre end læreren, og derfor er det vigtigt for os kun at have de bedste til at undervise. Vi lægger vægt på passion, fagligt overskud og evnen til at få abstrakte emner ned på jorden.
På kurset er det vores cheftutor, Line, som underviser. Line har tidligere hjulpet elever igennem MathTutors med Matematik og databehandling og studerer til dagligt matematik på sit fjerde år på KU. Line sigter efter at få flest mulige til at forstå matematikken og komme godt igennem eksamen.


Praktisk

Tid

 • Lørdag d. 26. okt. kl. 10 - 16 : Modul B
 • Søndag d. 27. okt. kl. 10 - 16 : Modul A

 • Lørdag d. 2. nov. kl. 10 - 16 : Modul C
 • Søndag d. 3. nov. kl. 10 - 16 : Modul D

Sted

 • Regnskabsskolen,
  Trekronergade 120,
  2500 Valby.
  3 min. fra Ny Ellebjerg st.
 • Se kort.

Vi sørger for kaffe/te. Det eneste du behøver, er at møde op og så klæder vi dig på til at klare eksamen i Matematik og databehandling.