FAQ


Hvordan udvælger I tutorene?

Undervisningen kan aldrig blive bedre end tutoren, og derfor er det vigtigt for os kun at ansætte de bedste. Vi lægger vægt på passion og fagligt overskud samt en stor lyst og evne til at formidle matematik. Vores matematikfaglige rødder og mangeårige erfaring med matematisk formidling på alle niveauer, giver os grundlaget for at vælge de rette. Derudover tilbyder vi vores tutorer et attraktivt job med coaching og vidensdeling blandt ligesindede, hvilket både tiltrækker dygtige folk og hjælper dem til at blive endnu bedre.


Kan andre fag inddrages i undervisningen?

Vores primære fokus og kompetencer ligger inden for matematikfaget, men da vi mener at anvendelser af matematik er centrale for fagets forståelse, hjælper vi meget gerne med tværfaglige opgaver og problemstillinger. Det er ofte muligt at supplere med fysik, kemi eller økonomi.


Hvad er jeres anbefalede forløb?

Vi anbefaler, at man spreder indsatsen ud over hele skoleåret, så der er længere tid til at viden kan bundfælde sig. Er man tæt på eksamenen kan et intensivt forløb dog være et godt valg – enten som supplement til et igangværende forløb eller som enkeltstående forløb. Derudover er det vigtigt, at man mødes regelmæssigt så det lærte stof kan repeteres og man kan bygge videre.


Er der krav om at forældre skal overvære undervisningen?

Nej, forældre behøver hverken at overvære undervisningen eller at være hjemme under den.


Kan undervisningen foregå andre steder end hos mig?

Ja, det kan du frit aftale med din tutor. Dog må det ikke give anledning til at tutoren skal bruge mere tid på transport.


Hvordan foregår betalingen?

Al undervisning betales forud via online betaling eller bankoverførsel. Vi sørger for at holde dig løbende opdateret med hvor mange betalte timer, du har tilbage.


Hvordan sikrer I, at den tildelte tutor passer til os?

Vi sørger for at finde den tutor, der passer godt til det forløb, I ønsker. Ud fra de ting I fortæller os sørger vi at sammensætte tutor og elev bedst muligt. Skulle I mod forventning ikke synes om tutorens undervisning, kontakter I os, hvorefter vi finder den løsning, som tilfredsstiller jer bedst. Det kan være at skifte tutor eller en eventuel tilbagebetaling af resterende timer jævnfør vores tilfredshedsgaranti.


Er der nogle særlige bestemmelser for undervisningen?

Vi henviser til vores generelle forretningsvilkår.