Fra 4 til 10 på 12 timer


André kom til MathTutors tre uger før sin eksamen i statistik. Over de næste to uger havde André 12 intense timers privatundervisning, og resultatet var både et 10-tal og en langt dybere forståelse for matematikken.


MathTutors kunne levere kvalitetsundervisning med det samme

For André, elev ved Niels Brock i København, var det uheldigt at netop statistik blev trukket som det fag han skulle til eksamen i. Matematik havde aldrig været Andrés stærkeste fag, og statistik var ikke bedre. Uden hjælp forventede han et 4-tal til eksamen.


André og hans forældre besluttede at søge hjælp i deres netværk. Jan, Andrés far, havde allerede et par andre muligheder for øje, da en af hans kollegaer anbefalede MathTutors. Efter en afdækkende samtale stod det klart, at MathTutors kunne levere den professionelle hjælp både i høj kvalitet og i tide inden eksamen.


Undervisning hver anden dag støttede eksamensforberedelsen optimalt

Allerede ugen efter den første kontakt var MathTutors klar til at hjælpe André, og i de to uger der fulgte havde André to timers undervisning hver anden dag. På den måde fik André bedst mulig hjælp til at forbedre sin forståelse af matematikken samtidigt med, at han havde tid til at arbejde med stoffet selv.


Sammen med sin tutor, Simon, fik André dækket de kerneområder, der var centrale for et godt eksamensresultat, samtidigt med, at han grundlæggende fik forbedret sine evner for matematisk argumentation og effektivt genopfrisket viden, der havde samlet støv for længe.


"Min tutor, Simon, var både dygtig, imødekommende og god til at forklare, så jeg forstod matematikken og ikke kun kunne løse opgaverne." uddyber André og fortsætter: "Alt det gjorde, at jeg var super klædt på til eksamenen og klarede mig rigtig godt".


Andrés far var positivt overrasket over, hvor godt organiseret forløbet var. "Der var en perfekt balance mellem fleksibilitet og et godt overblik. Simon koordinerede direkte med André, så der ingen flaskehalse var, mens administrationen gav mig overblikket gennem ugentlige statusmails", beretter Jan glædeligt.


Bedre forståelse af stoffet gav 10-tal til eksamenen

Resultatet af Andrés hårde og fokuserede arbejde udeblev da heller ikke, og han scorede et 10-tal i sin eksamen. "Allerede efter første gang var vi sikre på, at resultaterne ville komme" siger Jan og fortsætter, "Simon er kanon god til at møde André i øjenhøjde og opbygge den nødvendige tillid".