FAQ


Hvordan udvælger I tutorene?

Undervisningen kan aldrig blive bedre end tutoren, og derfor er det vigtigt for os kun at ansætte de bedste. Vi lægger vægt på passion og fagligt overskud samt en stor lyst og evne til at formidle matematik. Vores matematikfaglige rødder og mangeårige erfaring med matematisk formidling på alle niveauer, giver os grundlaget for at vælge de rette. Derudover tilbyder vi vores tutorer et attraktivt job med coaching og vidensdeling blandt ligesindede, hvilket både tiltrækker dygtige folk og hjælper dem til at blive endnu bedre.


Kan andre fag inddrages i undervisningen?

Vores primære fokus og kompetencer ligger inden for matematikfaget, men da vi mener at anvendelser af matematik er centrale for fagets forståelse, hjælper vi meget gerne med tværfaglige opgaver og problemstillinger. Det er ofte muligt at supplere med fysik, kemi eller økonomi.


Hvad er jeres anbefalede forløb?

Vi anbefaler, at man spreder indsatsen ud over hele skoleåret, så der er længere tid til at viden kan bundfælde sig. Er man tæt på eksamenen kan et intensivt forløb dog være et godt valg – enten som supplement til et igangværende forløb eller som enkeltstående forløb. Derudover er det vigtigt, at man mødes regelmæssigt så det lærte stof kan repeteres og man kan bygge videre.


Er der krav om at forældre skal overvære undervisningen?

Nej, forældre behøver hverken at overvære undervisningen eller at være hjemme under den.


Kan undervisningen foregå andre steder end hos mig?

Ja, det kan du frit aftale med din tutor. Dog må det ikke give anledning til at tutoren skal bruge mere tid på transport.


Hvordan foregår betalingen?

Al undervisning betales forud via online betaling eller bankoverførsel. Vi sørger for at holde dig løbende opdateret med hvor mange betalte timer, du har tilbage.


Hvorfor skal man købe 6 timer første gang?

Det kan være svært at vide præcist, hvilket forløb og timeantal man har brug for inden undervisningen begynder. Jeres tutor vil løbende igennem de første 6 timer være med til at finde det optimale forløb for jer. Efter de første 6 timer kan I naturligvis købe timer helt som det passer jer.


Er der nogle særlige bestemmelser for undervisningen?

Vi henviser til vores generelle forretningsvilkår.